Turen går til Gavnø

Forslag til udflugter og ture

Holland Blomsterrejse tulipanerMed en formiddagspause undervejs går udflugten går til Næstved. Her skiftes transportmiddel til turbåden m/s Friheden.

På ca. 1 ½ times rundtur kan den smukke natur v/ Karrebæk Fjord nydes fra vandsiden. Det smukke Gavnø Slot passeres også. På Enø returneres til busserne, der kører de få kilometer til den hyggelige Restaurant De Hvide Svaner, hvor det kolde bord nydes.

Godt forsynede, fortsætter turen til Gavnø slot og Park, der ligger meget smukt i Karrebæk Fjord syd for Næstved. Parken omkring det smukke rokokoslot kaldes for Danmarks smukkeste og er især berømt for sine tulipaner. Med mere end ½ million blomsterløg kan det fantastiske flor af tulipaner opleves i maj. Tulipanerne har forskellige blomstringstider. Nogle blomstrer tidligt andre senere. Inden døre kan man besøge det spændende sommerfugleland, hvor mere end 600 eksotiske sommerfugle flyver frit i det tropiske klima.

Klosterkirken er fra 1400-tallet og har Nordens mest farverige kirkerum. På slottet kan den imponerende samling af malerier og antikviteter beundres. I år er der også en udstilling med Flora Danica.

Hjemme v/ aftenstid.

Shopping Basket